never ending story!

walla folket!
som några av alla er visste om mig så började jag med en självbiografi flrra sommaren. även fast jag är dyslektiker så har jag skivit den väldigt bra och den utspelar sig för att jag ska leva lyckig i alla mina dagar och hur mitt liv utspelar sig för att jag ska finna lyckan!

jag har nog minst hundra tals sidor att skriva för det har gått snart ett helt ÅR sen jag var tvungen att vänta för jag har inte kommit längre fram i verkligheten men det finna många fula hemligheter och fula sanningar som kommer skrivas ner med antagligen ett lyckligt slut i boken.

som hittills antagligen blir en bok nr två!

ni får snacka ni får tycka och misstycka för valen jag gör i mitt liv för det rör mig inte i ryggen för ni har ändå era fula sanningar själva för det har alla det jag gör att jag avcepterar mina fula sidor som blir bara vackert för jag accepterar mig för den personen jag är.
så new flash jag och Simon har hittat tillbaka och visst kommer det hålla eller inte? erica har sagt detta gjort detta hur kan han, erica har mått så dåligt och han har varit hemsk hur kan hon ta tillbaka honom. varsegod låt snacket börja om ni känner för det! ;)