Tisdag!

Tjenare Alla mina läsare som har gått upp 10 stycket wiho! :D haha
Igår pratade om jobb och idag ska jag prata om jobb så det går sakta men säkert framåt! 
Jag är väldigt förvånad att jag har klarat av att hålla i tyglarna att kunna gå sakta framåt utan att allt händer med en bomb! Kabooom

Så jag håller tummar och tår att allt går som jag önskar och vill! 
En road trip är även bokad i augusti som jag ser väldigt fram emot 🙈

Vi alla tjejer pratar om att fira mig och Isabelle och jag ser väldigt mycket fram imot det. Det är väldigt länge sen jag har sett alla tjejer då det aldrig finns tid för mig att höra av mig till alla sen jobbar dom flesta mm men jag han se isso i vintras på en hund promenad och nu sist han jag sova med käraste Jenna! 

Men jag får uppdatera alla hur allt jobb grejs går till väga, som sagt så går jag efter vad jag vill jobba med, mitt välmående och äntligen försöker jag täcka Erica gör det DU gillar och tycker ät roligt och tjäna pengar efter det!
Det är inte mer jobba allt vad du kan för att tjäna pengar och känn ingen glädje! 

Jag tycker alla bör göra det, gör det du älskar och vara lycklig men det är jävligt svårt om jag ska erkänna jag har spånat över en MÅNAD jag förstår inte hur jag klarat av att inte bara kastat mig till hajarna som jag alltid gjort men det är väl att jag utvecklas som person och börjar förstå att det är nu min tid att verkligen njuta av allt jag gör! 

Love is in the air