You only love me when youre not okey, such a shame!

Hej alla, jag sitter hemma och chillar på soffan.
Idag har jag  varit ute och promenerat med Linn och hennes hund olle, bruno var över lycklig av att ha en liten promenard kompis medans olle inte gillade det. 
 
Sedan for vi hem till mig för att dricka kaffe och vi åt en hel ananas mummsigt :)
 
Sen har jag nu ätit middag och bara tar det lugnt här :)
 
Imån är det halla helgon vad ska ni klä ut er till? 
Jag tror inte ens att det blir nå firande för mig, borde bara åka hem och umgås med alla där för ingen verkar vela hitta på något och det är jävligt tråkigt kan jag ju säga. 
 
Ja men vi ser ju imån hur det blir, oftast blir det ju fest men det är tråkigt att umgås med folk ensam för jag är bara enda tjejen så blir man typ utanför med rock musiken.. 
 
Lite gott och blandade bilder bara för att haha! :D
 

The sound of My heart

Tjenare folket igår medans jag satt på soffan och gjorde min morgon rutin och tänkte på att jag borde fått napp någonstans med mina lockande cv:n så ringde telefonen 10:30! 

Dom ville ha in mig på intervju!! :D 
Dum som jag var så sa jag att jag kommer in kl 11 så satt jag här hemma med gammalt smink, hunden måste rastas hur skulle jag hinna med allt på en halvtimma? 

Nå jag kom på plats 3 minuter över och det var en ovanlig intervju den var inte spänd och stel men min konstigaste fråga har jag fått på intervjuer någonsin var.
- har du några dolda handikapp? 

Jag var ganska paff och jag börja små skratta och fråga vad dom menar med det och då var det nå rörelsehinder eller rygg/knä problem m.m och det har jag ju inte eller ja jag har ofta ont i ryggen från rid olyckan men inget läkarintyg på några problem! :) 

Sen fick jag jobb på Willys det känns jävligt bra! Jag slipper oroa mig hur mycket timmar jag får i månaden kommer jag vara fattig m.m för jag har fått en tjänst på 20 timmar fast i veckan sen plus extra jobb för jag är den enda utan barn! :D 

Senare på dagen for jag iväg och jobba på Max, när jag kommer hem så var halttu hemma hos oss och han skulle sova över för bilen hade gått sönder så vi alla 3 plus Bruno hade roligt vi spelade Worms' drack 2 öl och sen ville jag sova och jag tvättade tvätt på det hela också! Måndag

Hej alla, idag har jag sökt jobb, igen jag sökt på minst 6 ställen idag.

Jag är helt slut nu och ligger i soffan med en varm kopp te.

Varför jag är trött är för det tog ett tag att söka jobb sedan har jag o Simon ätit, efter maten hade smält så for vi ut på en lång promenad för att vi ska börja motionera alla vardagar och fetto dagar på helgen :D  

Ja jag har inte så mycket mer att säga så jag tackar för mig ikväll ciao! :)