boom.

när det känns som att man håller på att gå rätt in i väggen av att vara döds trött och går och sover innan kl 11 och vakna upp som ett kolli för att man är lika döds trött som man var innan man gick och la sig..

har den där stressen som sitter fast i ryggmärgen och än vad du gör för att kunna slappna av så stressar man omedvetande.. man suckar av utmattning hjärnan är ur funktion för att man är stressad och ja hela kroppen är stressad..

jag är hungrig och stressar i mog maten så mår man illa efter åt.
när man kommer ut ur duschen så är man så stressad så man har ingen tid och ork att vela fixa sig för att man är stressad så stressad så jag kom en timma och 25 minuter tidigare till jobbet..

ensamhets träning för mig finns inte på världskartan jag tar ut det på andra människor för det äe bokstavligt hemskt. jag är ingen person som ska vara ensam jag är inte född till att vara ensam.
jag är en person som lägger manken till för att finnas för andra, finna energi för att ge till andra den, vara rolig och aktov det är vem jag är.

inte fan ska jag väl gå i terapi för jag inte klarar av att vara ensam?
jag behöver ingen pojkvän på det sättet kan jag vara ensam med mig själv men jag kan inte vara ensam utan social kontakt.

när man märker som bäst att allt är skit för mig är när jag fräser och är arg för jag blir riktigt förbannad och du får ta skiten för det för ja jag mår dåligt.. om jag skulle haft en slägga så skulle jag slagit sönder hela lägenheten och kasta allt ut från balkonen och bränna allt.

jag skriker på dig för du säger allt blir bra med det blir det verkligen inte köart allt är en dans på rosor för dig att säga jag saknar dig och jag kommer snart hem när du är på semester och har roligt inte fan skulle jag saknat dig om jag var på roadtrip med mina tjejer jag skulle fan aldrig mått bättre!!

ja nu har jag dampat av mig här för snart ska jag jobba och så slipper jag vara ett förbannat as i huvudet under jobbtid


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: