116st läsare

Hej alla när jag skrev om Bruno så fick jag hela 116 läsare många som var nyfikna trots allt.
Jag kom just ut ur duschen med Bruno så han fick ett helt antiseptisk dusch idag för han har kala fläckar på rumpan också så jag tog hela hunden det är lika! :) 
Idag ska jag till stallet kommer bli väldigt skönt att få huvudet att tänka på lite annat än bara på Bruno och hur min vardag ser ut. Så det bli skönt att komma ut! 

Jag var och tränade igår, Asså är det bara jag som tycker att träna armar är skit tråkigt? 
Asså jag står där som ett fån med mina gädd Armar och vet knappt vad jag ska göra.. Sen tränade jag mage också! :) 

Jag har haft lite uppehåll med att träna ben och rumpa för det känns inte som en prio just nu när jag upptäckte att jag bör lägga tid på mina armar som hade Celluliter på sig helt från ingenstans?!

Folk tycker väl men jag är så smal, jag må vara smal men jag kommer inte i mina kläder och ni är minst lika smala som jag är nu, ni tänker väl på Erica som vägde från 42-46 kilo som kilona är bort blåsta sen länge sen!
Helt ärligt så har jag inte vågat stå på vågen sen jag har gått upp så här mycket gör jag ser ju bara på mig själv vad som har hänt så jag vill inte få en siffra i huvudet så jag tränar tills jag tycker jag ser bra ut :) 

Igår köpte jag en ny tränings väska och ett hopprep att jag kan hoppa lite, så klart börjar jag här hemma det är inte så lätt man kom ihåg det som :D haha 

Men nu ska jag koka kaffe så vi hörs! Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: